Vegetació singular del Parc de Can Solei i Ca l'Arnús

La descoberta de la vegetació singular del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús forma part del projecte de l’Àrea Metropolitana de Barcelona per posar a l’abast dels ciutadans els valors de la Xarxa de Parcs Metropolitans, i en especial dels jardins històrics i botànics que en formen part.

La vegetació singular són plantes de formes o edats extraordinàries, algunes de les quals tenen una història particular o simplement particularitats que les fan úniques. Els alumnes duen a terme l’activitat a partir d’un dossier que es reparteix a l’inici de l’activitat. Aquest és un complement al treball realitzat a l’aula sobre la descoberta de l’entorn natural i geogràfic de la ciutat de Badalona.


Els alumnes aprenen a identificar i analitzar les característiques de cada espècie, a més a més aprenen a orientar-se en el parc. És una eina que motiva el treball en grup i els permet adoptar compromisos individuals i col·lectius alhora d’actuar en la protecció i conservació de l’entorn natural.


A més a més de la vegetació del parc i depenent de l’època de l’any i de les necessitat del centre es poden ampliar els continguts curriculars amb aspectes sobre la biodiversitat en una activitat d’observació del jardí de les papallones i l’hotel dels insectes. On s’explica la funció que tenen en el parc, i el tipus de plantes, papallones, insectes , ocells i amfibis que hi podem trobar en les diferents èpoques de l’any.

Xarxes socials:

ALOCNATURA
ALOCNATURA
Amics jardí
Amics jardí

Insectes del Port. Per més informació cliqueu aqui o a la imatge

II Congreso internacional de Bioturismo -Paraguay 2017 para más información clikar en la imagen o aqui

21 de maig de 2017 Bioblitz al Turó de l'Enric. de 9 a 12h del matí per més informació cliqueu aqui o a la imatge

Amics del jardi de papallones de Ca l'Arnús-Alocnatura

Alocnatura-Facebook

Biodiversitat Serralada de marina

Amb el suport de:

contador de visitas

info@alocnatura.org