Passejada 15 de Febrer de 2015 . Capçalera de la Vall de Pomar -Badalona

Itineraris guiats | Visites guiades FEB. 15 2015 Sortida per la capçalera de la vall de Pomar Horari d'inici: 9.30 h. Horari complet: Horari: de 9.30 a 13.30 h Lloc: Vall de Pomar Badalona Lloc de trobada: A concretar al fer la reserva Organitzador: Xarxa de Parcs Naturals - Diputació de Barcelona. Telèfon: 933 956 336 A/e: p.smarina@diba.cat Públic a qui va dirigida l'activitat: General Accés: Gratuït Descripció: L'itinerari comença pujant a la font de l'Amigó fins a la coscollada i després va carenant fins al turó de l'Home. Baixarem fins a la font del Pop i el berenador de Can Ruti, on finalitzarem la sortida. Durant el recorregut veurem els distints estadis de la successió d'ecosistemes a la serralada de Marina, des de prats de gramínies a brolles d'estepes, garrigues, màquies, pinedes i alzinars i rouredes. També parlarem del passat miner de la serralada, dels tipus de sòls, de la geologia i del paisatge. Recorregut: 7 km Dificultat: baixa Gossos: sí (lligats) Requisits activitat: Les activitats són gratuïtes i les places limitades. Les reserves es faran a partir de 10 dies abans de l'activitat i segons l'ordre d'inscripció. Es limitarà la participació per persona a un màxim de tres activitats anuals, a menys que quedin places lliures. Informació i inscripcions: cal fer la inscripció prèvia a l'Oficina del Parc de la Serralada de Marina (feiners, de 10 a 13 h), tel. 933 956 336.. Si el temps no permet fer l'activitat en bones condicions, es posposarà a un altre dia a criteri de l'organització. Cal portar calçat adequat, roba còmoda, aigua i, de manera optativa, prismàtics. No oblideu la càmera fotogràfica, perquè podreu participar en el II Concurs de Fotografia Digital del Parc. Les vostres fotografies es podran lliurar fins al 31 de maig, més informació a: parcs.diba.cat/web/marina/concurs-fotos. Més informació: http://parcs.diba.cat/web/marina

Fotos de la sortida, si teniu fotos ens poseu en contacte amb nosaltres

Fernando

Contacte Alocnatura

 

info@alocnatura.org

606420997

Xarxes socials:

ALOCNATURA
ALOCNATURA
Amics jardí
Amics jardí

Per més informació sobre el parc i les seves activitats cliqueu aqui o a la imatge

Forta davallada del nombre d'exemplars de papallones diürnes al Parc de la Serralada de Marina en els darrers vint anys degut a l'abandonament de conreus i la pèrdua d'espais oberts.

Butl. Centre d'Est. Natura B-N 34: 39-56

Santa Coloma de Gramenet 2023

PapallonesSMarinaCBN2023.pdf
Documento Adobe Acrobat 3.3 MB
Guia fotografica de los artropodos del Parque Nacional Yasuni Ecuador
Guía fotográfica de los artrópodos del Parque nacional Yasuní en la amazonia del Ecuador, uno de los lugares más biodiversos del planeta. Texto asequible, didáctico e ilustrativo en el cual después de una somera introducción al parque y a los valores naturales de la extraordinaria y sorprendente amazonia ecuatorial se describen unas 400 especies de los artrópodos (insectos y arácnidos especialmente) más representativos, espectaculares o fáciles de observar del Parque Nacional Yasuní.
175 páginas y 465 fotografías en color
Guia artropodos Parque Nacional Yasuni 2
Documento Adobe Acrobat 23.9 MB
Plantes de matollar i boscos Parc de la Serralada de Marina
3171-26908-2018 Plantes de matollars i b
Documento Adobe Acrobat 1.7 MB

Mariposas de la Serralada de Marina y del PN Yasuní (Ecuador)

Per més informació cliqueu a la imatge ao aquí.

Insectes del Port. Per més informació cliqueu aqui o a la imatge

21 de maig de 2017 Bioblitz al Turó de l'Enric. de 9 a 12h del matí per més informació cliqueu aqui o a la imatge

Amics del jardi de papallones de Ca l'Arnús-Alocnatura

Alocnatura-Facebook

Biodiversitat Serralada de marina

Amb el suport de:

contador de visitas

info@alocnatura.org